dinsdag 27 januari 2015

Jip is ernstig ziek

Lieve lezers van de VoordorpVooruit  helaas ben ik erg ziek en ik hoop van harte dat dit niet mijn allerlaatste column is. In zijn mail om mij aan de deadline te herinneren schreef Sander Ekstijn dat het in oktober tien jaar geleden was, dat het Buurtcomité met de wijkkrant tot leven kwam. Tien jaar al weer en ik weet het nog precies, omdat  ik samen met baasje op die bijzondere vergadering in het Clubhuis van Ons Buiten aanwezig was.
Wat een enthousiaste mensen waren daar zeg. Ik kon echt  niet aan de kant blijven staan en zo verscheen samen met de eerste buurtkrant mijn eerste column. Daarna verschenen er nog een heleboel met onderwerpen waarin, als het even kon honden, Voordorp en de actualiteit een hoofdrol speelden.

Dit wordt mijn 54ste Snuffelhoek. Helaas is het er nooit van gekomen een gedeelte te bundelen en uit te geven, maar ik heb ze wel allemaal in goede volgorde op hier op mijn website gezet. In vogelvlucht kan u hier het wel en wee van Voordorp over de afgelopen tien jaar lezen.

Ik was letterlijk een jonge hond toen ik aan dit avontuur begon. Inmiddels zijn we tien jaar verder en vierde ik afgelopen oktober mijn elfde verjaardag. Dat is voor een Jack Russell terriër  nog altijd een mooie leeftijd. Wij kunnen met een beetje geluk wel 15 tot 16 jaar worden. De vraag is wel of ik dat geluk krijg, want zoals ik in het begin al vertelde; ik ben erg ziek.


Ik ben door de Dierendokters naar de Universiteit voor Gezelschapsdieren verwezen en daar hebben ze me aan alle kanten onderzocht. Helemaal duidelijk is het nog niet wat ik mankeer, maar ik heb veel pijn en ze hebben alleen maar pijnstillers voor me.

Lieve lezers ik hoop echt dat ik weer beter word en ik u dat in de volgende buurtkrant zelf kan vertellen, maar mocht dat niet zo zijn dan wil ik jullie alvast bedanken voor jullie enthousiaste reacties. Die hebben ervoor gezorgd dat ik steeds weer de moed vond om op pad te gaan. Rondsnuffelen in Voordorp net zo lang tot ik weer een verhaaltje bij elkaar had gesprokkeld.  

Woef! Jip Verscheen eerder in de VoordorpVooruit van december 2014

 


 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten